промена на име

Пронајдени се 4 резултати на тема „промена на име“
Актуелно

„Алфа“ објави ексклузивни документи: Идентитетот и јазикот кои што биле извојувана победа, сега Заев ги напушта со прифаќање на широки толкувања на идентитетот и јазикот

Емисијата „60 минути“ со Горан Момировски која се емитува на Телевизија Алфа ексклузивно објави документи во која се гледа дека македонската...