референдум

Пронајдени се 46 резултати на тема „референдум“
Актуелно

Судијката Гошева предлага Уставниот суд да изрече времена мерка стопирање на сите активности за референдумот

Судијката Елена Гошева предлага Уставниот суд да изрече времена мерка – стопирање на сите активности за одржување и спроведување на...
Актуелно

Нацев: Криењето зад НАТО и ЕУ и непоставување јасно прашање на референдумот е манипулација со граѓаните

Криењето зад тоа дали сме за ЕУ и НАТО е манипулација со граѓаните. Сега прашањето е за договорот за името, а не за влез во НАТО и ЕУ. Членството...
Актуелно

Грчева:Референдумското прашање спакувано 3 во 1 има за цел да им го натовари кабаетот на луѓето со тоа што луѓето самите ќе треба да кажат дека не се за НАТО и ЕУ затоа што не се за овој наказен договор

Во вчерашната емисија на МТВ во која се дискутираше за претстојниот референдум гостуваше Солза Грчева Претседател на Глас за Македонија...