Северна

Пронајдени се 4 резултати на тема „Северна“
Актуелно

Имињата на „Македонијапат“ и „Македонски пошти“ заминаа во историјата- еве ги новите имиња кои не смее да го содржат зборот Македонија!

Со промената на името, владата ги задолжи и сите институции да извршат промена на досегашните имињата соодветна замена која ќе го содржи...
Актуелно

Почнува примената на Република Северна Македонија: Кога ќе треба да ги смените личните карти и регистарските таблички?

Гранични табли со името Република Северна Македонија за три дена, нови регистарски таблички за четири месеци, нови пасоши од крајот...