собрание

Пронајдени се 33 резултати на тема „собрание“
Актуелно

Ласовска до Адеми: Прашањето ви го поставив вам и очекував одговор од вас, правите категоризација на луѓето

На моето писмено прашање во однос на Била Зора добив најблаго речено несоодветен одговор и одговор кој што очигледно не го напишал министерот...
Актуелно

Мицевски до Димитров: Вие го нарушивте угледот и достоинството на македонскиот народ, време е да заминете од функцијата министер

Денеска во Собранието, пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и колицијата „За подобра Македонија“ поднесоа интерпелација за работењето на министерот...