соопштение

Пронајдени се 11 резултати на тема „соопштение“
Актуелно

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ криминална го користи референдумот како параван за нов криминален грабеж каде во прашање се милиони евра

СДСМ криминална го користи референдумот како параван за нов криминален грабеж каде во прашање се милиони евра, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. -Време...
Актуелно

ВМРО-ДПМНЕ: Владата на СДСМ е дувло на корупцијата во државата, а партиските и државните функционери на СДСМ се поим за корумпирани политичари

Македонија никогаш во својата историја откако е член на групата на држави во борба против корупцијата при Советот на Европа не добила...
Актуелно

ВМРО-ДПМНЕ: Државните и национални интереси не смеат да бидат монета за поткусурување со која Заев ќе си плати амнестија за криминалот

Државните и национални интереси не смеат да бидат монета за поткусурување со која што Зоран Заев ќе си плати амнестија за криминалот....