стоилковски

Пронајдени се 31 резултати на тема „стоилковски“
Актуелно

Стоилковски: ВМРО-ДПМНЕ до Министерството за правда испрати издржани забелешки за недостатоци на предлог текстот за законот за јавно обвинителство,

ВМРО-ДПМНЕ до Министерството за правда испрати издржани забелешки за недостатоци на предлог текстот за законот за јавно обвинителство,...
Актуелно

„Јавното обвинителство нема никаква реакција за кривичната пријава која што ја поднесе ВМРО-ДПМНЕ пред шест месеци против Зоран Заев“

Точно шест месеци Јавното обвинителство нема никаква реакција, соопштение, информации, што е сработено и дали воопшто е постапено по...
Актуелно

„Заевизмот и капитулантската политика на Зоран Заев институцијата Македонски пошти ја преименува во Национални пошти“

Заевизмот и капитулантската политика на Зоран Заев институцијата Македонски пошти ја преименува во Национални пошти. Јавното претпријатија...
Актуелно

„Наместо избор на кандидат за Претседател на државата, Артан Груби и Миле Зечевиќ прават избор на кандидат за лепење на пропаднатата владина коалиција“

Трагично е што државата е управувана од група на луѓе коишто се уште за себе мислат дека се државотворци. Трагично е што за себе мислат...
Актуелно

Стоилковски: СДСМ ја поистоветува државата со партијата и прави класична злоупотреба на државни ресурси за партиски цели

СДСМ ја поистоветува државата со партијата. Прави класична злоупотреба на државни ресурси за партиски цели. Граѓаните им ги плаќаат...