Тужба

Пронајдени се 4 резултати на тема „Тужба“
Актуелно

Николоски: Вице ме тужи затоа што сум кажал дека братот на премиерот станува главен бизнис фактор во државата

– Судскиот спор е за сосема различна работа. И јас мислев дека ќе добијам тужба за таа работа, но не добив, што очигледно потврдува дека...