Ванковска

Пронајдени се 4 резултати на тема „Ванковска“
Економија

Ванковска: Оние кои ги ослободија пратениците за да гласаат за промена на устав, денес жолчно заговараат строги критериуми за притвор на обвинети лица!

Оние кои ги ослободија пратениците од притвор за да гласаат за промена на устав, денес жолчно заговараат строги критериуми за притвор...
Актуелно

Ванковска: Ваква драконска казна е само уште еден од џокерите за притисок и кршење кичма на опозициските пратеници!

Јанкулоска осудена на 6 години затвор за набавка на мерцедес во државна сопственост, кој ЗЗ си го вози и за лични потреби! Ваква драконска...