зимска опрема

Пронајдени се 4 резултати на тема „зимска опрема“
Актуелно

Подгответе се: Почнува да важи обврската за носење зимска опрема во возилата- полицијата ќе казнува за овој прекршок

Од четврток, 15 ноември, стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата. Глоба од 45 евра и...
Актуелно

Подгответе се навреме: Наскоро почнува да важи обврската за носење зимска опрема во возилата- полицијата ќе казнува за овој прекршок

Од 15 ноември почнува да важи задолжителната обврска за носење зимска опрема во возилата. За возачите на автомобили, џипови и лесни...