Актуелно 14.08.2019 17:36

Тони Михајловски до Заев: Сега испеј ја и „Драга не буди педер”

Тони Михајловски до Заев: Сега испеј ја и „Драга не буди педер”

Македонскиот актер Тони Михајловски реагираше на Фејсбук по изјавата на Заев дека нема да дозволи како што рече еден педер, неколку криминалци и суетен новинар да ја урнат Владата, а потоа и по неговото извинување за истата.

– Убаво би било покрај извинувањето, и десното раче на срцето со качункаста фаца, да ја испее и оваа песна, напиша Михајловски во негов стил.