Актуелно 08.02.2019 21:45

УРНЕБЕСНО ВИДЕО) Амди Бајрам: Син ми завршил факултет, ама не знам каков

УРНЕБЕСНО ВИДЕО) Амди Бајрам: Син ми завршил факултет, ама не знам каков

Пратеникот Амди Бајрам oд Сојузот на Ромите, кој ќе се кандидара за претседател на државата, во интервју за ТВ 24 откри дека неговиот син Елвис Бајрам завршил факултет. На прашањето на новинарот каков факултет завршил неговиот син, пратеникот Бајрам одговори дека не знае.

Погледнете во продолжение: