Актуелно 02.05.2018 10:56

Утре без струја делови на Аеродром, Ѓорче Петров, Кисела Вода и Чучер-Сандево

Утре без струја делови на Аеродром, Ѓорче Петров, Кисела Вода и Чучер-Сандево

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре се планирани исклучувања во електро-системот во делови на Скопје.

Во периодот од 08:30 до 17:00 часот корисниците од ул. Тодор Чангов – подулиците 23, 25, 27, 29, 31, 33, 35, 37, 39, 40, 42, 44, 46, 48 и други подулици во непосредна околина во Општина Аеродром.

Во периодот од 08:30 до 11:30 часот корисниците од дел од с. Орман до пругата во Општина Ѓорче Петров.

Во периодот од 10:00 до 12:00 часот корисниците од делови од улиците Герника, Киро Фетак и Ратко Митровиќ во близина на туланата во Драчево и фирмата Марлес во Општина Кисела Вода.

Во периодот од 09:00 до 13:00 часот дел од корисниците од селата Бразда и Чардак во Општина Чучер-Сандево.