Живот 26.04.2018 12:02

Утре без струја делови од Карпош, Ѓорче Петров, Кисела Вода и Центар

Утре без струја делови од Карпош, Ѓорче Петров, Кисела Вода и Центар

Утре без електрична енергија ќе останат неколку делови од Скопје, соопшти ЕВН.

Во период од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од дел на улицата Мечкин Камен од број 31 до број 45, во општина Ѓорче Петров ќе имаат прекин во електричната енергија. Во периодот од 08.30 до 11.00 часот, според најавите, без струја ќе останат дел од корисниците од улица Васил Главинов (Димитрие Чуповски) зграда бр.3, стопански и нестопански објекти во зграда број 3, во општина Центар.

Без електрична енергија од 11.00 до 15.00 часот ќе бидат делови од улициците Љубица Георгиева, Будимпештанска и Јоаким Осоговски во Карпош, додека од 09.00 до 11.00 часот, корисниците на дел од улицата Борис Трајковски над Стакларата, ќе имаат прекин во електричната енергија.