Мозаик 15.02.2021 11:25

ВИДЕО: Се случи најголемото промашување во историјата на ракометот!

ВИДЕО: Се случи најголемото промашување во историјата на ракометот!

Од Данска од првенството за жени ни пристигнува едно неверојатно промашување.

Имено, една ракометарка успеа да промаши празен гол иако сите очекуваа рутински да ја заврши работата.

Вакво нешто тешко дека може да се опише – погледнете…