Актуелно 13.11.2018 00:35

(ВИДЕО) Заев повторно се посрамоти: Пак се обиде да зборува англиски и измисли нов збор – Вокејшнинг

(ВИДЕО) Заев повторно се посрамоти: Пак се обиде да зборува англиски и измисли нов збор – Вокејшнинг

Премиерот Зоран Заев во нов обид да се изрази на англиски.

Овој пат измисли нов збор – „Вокејшнинг“.