Актуелно 15.10.2018 21:37

Владата ќе потроши 60 илјади евра на опрема за видео надзор

Владата ќе потроши 60 илјади евра на опрема за видео надзор

Уште еден скандал ја тресе Владата откако минатата недела во медиумите беше објавен тендерот за набавка на лубриканти.

Овој пат Владата ќе потроши 60 илјади евра за набавка на опрема за видео надзор.

На Бирото за јавни набавки во огласот стои дека се бара набавка на опрема за видео надзор во висина од 3.997.500,00 денари без ДДВ, или околу 60 илјади евра.