Банкарство 21.05.2018 18:34

Во милионска трансакција продадени 15.065 акции од Стопанска банка Битола

Во милионска трансакција продадени 15.065 акции од Стопанска банка Битола

Во блок-трансакција вредна 22,8 милиони денари денеска на Македонската берза беа продадени 15.065 акции од Стопанска банка Битола.

Акциите се продадоа по цена од 1.520 денари за акција.

Најнови вести