Банкарство 17.04.2018 23:36

АБИТ организира тридневна обука

АБИТ организира тридневна обука

АБИТ организира тридневна обука за ниво 4 од интернационалната сертификација за Certified Controller во Македонија, со германски тренер од CA controller akademie, Dietmar Pascher.

CCIV Certified Controller®
Времетраење: 15, 16 и 17 Мај 2018 година
Предавач: Dietmar Pascher- тренер во CA  Akademie  AG
Котизација за обуката изнесува 54.900 МКД (890 euro)
Место: АБИТ (Ул. „Орце Николов“ бр. 75)
Јазик на слушање: Англиски јазик
Аплицирај: http://www.abit.edu.mk/Seminar.aspx…

Ноте: Учесници на ниво 4 може да бидат сите . Учесници кои претходно ги слушале ниво 1, 2 и 3 и учесници кои ги немаат слушано. За слушателите кои немаат претходно учество на обуките од ниво 1, 2 и 3, и сакаат понатаму да продолжат со ниво 5 во Германија за да добијат диплома, обврзани се да ги ислушаат сите три нивоа со право на избор на место на слушање во Македонија ( висина на котизација според АБИТ) или во Германија (висина на котизација според Controller Akademie).