Банкарство 09.05.2018 10:20

Академија за банкарство и информатичка технологија – АБИТ

Академија за банкарство и информатичка технологија – АБИТ

17 мај, 2018 | Модул 1 | Најдобрите млади и идни банкари учат од вицегувернерот на НБРМ, д-р АНИТА АНГЕЛОВСКА БЕЖОСКА

Тема: “Предизвиците за централните банки во периодот по избувнувањето на глобалната економска криза, со фокус на монетарната политика во Р. Македонија”
ВАЖНО: Со котизација од 1.500 МКД за учество на семинарот се добива БЕСПЛАТЕН учебник (книга) „Банкарство и банкарско работење“, ново издание (520 стр.) од поранешниот Гувернер на НБРМ, Проф. д-р Љубе Трпески.
Аплицирај: http://abit.edu.mk/Seminar.aspx?Id=67&IdLanguage=1&IdRoot=1

Локација: НБРМ (Конференциска сала, 9 кат)
Времетраење: 10:00 – 13:00 часот
Рок за пријавување: 15 мај 2018