Актуелно 27.11.2018 00:23

Диневски: Нешто опасно смрди во УБК

Диневски: Нешто опасно смрди во УБК

Поранешниот разузнавач Александар Диневски објави фејсбук статус во кој укажува дека нешто опасно смрди во Управада за безбедност и контраразузнавање.

Во продолжение ви го пренесуваме преку фотографија неговиот фејсбук статус