Финансии 08.05.2018 10:39

Дневен изверштај од светските берзи 08.05.2018

Дневен изверштај од светските берзи 08.05.2018

Акциите на пазарот во САД се зајакнуваат, и тоа  повеќето од компаниите во технологијата, индустријата и финансискиот сектор.

S & P500