Финансии 10.05.2018 13:48

Дневен извештај од светските берзи 10.05.2018

Дневен извештај од светските берзи 10.05.2018

Најголемата добивка на берзата во САД е забележана од страна на енергетските компании, главно поради порастот на цените на суровата нафта. Компаниите од основните материјали и технолошкиот сектор исто така забележаа раст.

S & P500