Банкарство 26.09.2018 16:03

Дневен извештај од светските берзи

Дневен извештај од светските берзи

На германскиот пазар, акциите на победниците беа SAP (+ 3,42%) и Алијансата (+ 1,33%), а од губитниците BMW St (-5,49%), Lufthansa (-5,18%) и Дајмлер (-2,48%).

USA500