Актуелно 01.10.2018 11:31

Дневен извештај од светските берзи

Дневен извештај од светските берзи

На германскиот пазар, акциите на победниците беа Vonovia (+ 0,48%) и Merck (+ 0,18%), додека Комерц банка (-4,79%) и Комерц банк (-3,76%) забележаа загуби.

USA500