актуелно

Пронајдени се 1203 резултати на тема „актуелно“
Актуелно

Венко Глигоров: ВЛАДАТА ДА НЕ СЕ ЗАЛАЖУВА ДЕКА ГИ ИСПОЛНИЛА УСЛОВИТЕ – ТОА Е ПОГУБЕН РЕЦЕПТ ЗА ПРАВЕЊЕ СТРАТЕГИЈА

Претседателот на Владата нека не се залажува, а воедно и нас да не не’ лаже дека Македонија ги исполнила сите услови за добивање на датум....
Актуелно

Скандал: На вчерашната церемонија во кумановската касарна, воена униформа без амблемот на името на државата

Вчера во касарната „Боро Менков“ во Куманово, Здружената оперативна команда (ЗОК), со воена свеченост ќе го одбележи денот на единицата. Но...