Финансии 17.04.2018 12:36

Дневен извештај од светските берзи 17.04.2018

Дневен извештај од светските берзи 17.04.2018

 

Сите три индекси на акции во Њу Џерси се зголемија. Дау Џонс се зголеми за 213 поени, додека S & P500 порасна за 0,81% и затвори на 2677,84 поени.

S & P500

Најнови вести