Финансии 11.09.2018 13:13

Дневен извештај од светските берзи

Дневен извештај од светските берзи

Цената на суровата нафта се зајакна. Намерата на САД да воведе санкции за Иран во октомври или ноември, насочена кон извоз на сурова нафта од оваа земја, ја зголемува цената на ова гориво.

S & P500