Финансии 13.09.2018 11:26

Дневен извештај од светските берзи

Дневен извештај од светските берзи

Еврото зајакна во однос на доларот. Веста дека САД е подготвена да влезе во нова рунда трговски разговори со Кина што влијаеше на слабеењето на доларот.
USA500