Живот 30.10.2018 18:26

Еве која е омилената секс поза на мажите

Еве која е омилената секс поза на мажите

Според една интересна анкета која успеавме да ја пронајдеме на интернет во која биле анкетирани некаде околу 2000 луѓе, се добиле резултати кои покажале која е омилената поза на мажите во сексот. Според најголемиот дел, мисиноерската поза била најдобра во сексот со парнерката.

На второто место била позата позната како доги, на третото место била позата каубојка, каде што жената е горе. Освен за позите, се разговарало и за бројот на партнери кои ги имале, па најголем број имале некаде од 2 до 4 партнерки, а на второ место биле оние кои имале од 5 до 9 партнерки.