Актуелно 09.09.2018 11:26

Фијаско на владината прослава на Денот на независноста

Фијаско на владината прослава на Денот на независноста

Целосно фијаско се случува вечерва на владината прослава за Денот на независноста. Помпезно најавуваниот концерт кој се одржува на платото пред Владата на Република Македонија поминува со катастрофална посетеност, а судејќи по фотографиите на истиот присуствуваат неколку десетици души.

Исто така на официјалниот Јутјуб канал на Владата на Р.М каде што се пренесува целиот настан во живо има 24 гледачи.