Актуелно 11.01.2019 22:23

Заев со ДУИ ја слави промената на името

Заев со ДУИ ја слави промената на името

Откако во Собранието беа изгласани уставните измени, премиерот Зоран Заев славеше со функционерите на ДУИ.