Актуелно 12.02.2019 18:01

ФОТО: Охриѓани го потсетија градоначалникот Георгиески дека освен партиски вработувања, треба да ги асфалтира и улиците на граѓаните

ФОТО: Охриѓани го потсетија градоначалникот Георгиески дека освен партиски вработувања, треба да ги асфалтира и улиците на граѓаните

В.Д градоначалникот на Охрид освен партиски вработувања пред локалните избори во Охрид речиси и да не е способен за нешто друго.

Дупките по улиците се на секој чекор, а Константин Георгиески ги заборави охриѓани и нивните секојдневни реални проблеми.

УМС Охрид го потсети градоначалникот дека состојбата со инфраструктурата во градот е катастрофална.

-УМС Охрид го потсетува в.д. градоначалникот Константин Георгиески на катастрофалната состојба со дупките на улиците во градот бидејќи не ги забележува и не реагира додека оди во обиколка на градежните активности во градот, стои во нивниот пост на Фејсбук.