Актуелно 20.03.2019 23:05

Хуманитарна акција на Унија на жени на ВМРО-ДПМНЕ во Шуто Оризари

Хуманитарна акција на Унија на жени на ВМРО-ДПМНЕ во Шуто Оризари

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ денеска организираше хуманитарна акција во скопската општина Шуто Оризари. Во својата објава на Фејсбук од Унијата на жени истакнаа:

Хуманитарна акција во Шуто Оризари, организирана од Унијата на жени на ВМРО ДПМНЕ. Посетени беа семејства со здравствени и социјални проблеми.
Секој заслужува внимание и услови за живот

#ДаБидемеХумани