Мозаик 16.05.2019 23:30

Интимен концерт на Влатко Стефановски Трио

Интимен концерт на Влатко Стефановски Трио

Присуствувајте на концерт во интимна атмосфера на македонскиот вонсериски гитарист Влатко Стефановски.

Заедно со неговиот бенд „Влатко Стефановски Трио“, ќе ви приредат вечер вредна за паметење.

Концертот ќе се одржи на 8. Јуни (Сабота) со почеток во 21:00 часот во прекрасниот и луксузен „Комплекс Старо Буре – Кучково“.

Бидете дел од незаборавен настан и слушнете ги најмоќните негови песни отсвирени само за вас!

Влезниците можете да ги купите на веб страницата на „Купи карти за сѐ“ по цена од 700 денари и ВИП влезници по цена од 900 денари.

Побрзајте местата се ограничени!