Живот

Живот

Денеска е чиста среда, младите парови никако не смее да имаат секс, а мајките мора да внимаваат на своите деца – еве зошто

Православните верници денеска ја одбележуваат чистата среда, тоа е третиот ден откако започнал велигденскиот пост. Денеска пожелно...