Актуелно 04.10.2018 08:57

„KFC” во Скопје Сити Мол од вчера е затворен поради технички причини

„KFC” во Скопје Сити Мол од вчера е затворен поради технички причини

Од неодамна отворениот светски познат бренд за брза храна “KFC”, денеска беше затворен во Сити Мол поради технички причини.

Одговорните од ресторанот преку социјалната мрежа Фејсбук им се извинија на потрошувачите за моменталниот прекин на работа и им порачаа: Господа, без паника…KFC е BCK и во потполна функција. За вас!