Актуелно 03.10.2018 18:44

Затворен „KFC” во Скопје Сити Мол, позната е причината

Затворен „KFC” во Скопје Сити Мол, позната е причината

Ресторанот беше отворен од неодамна во Македонија, со локација во Скопје Сити Мол.