Живот 30.01.2019 01:48

Колку заработува Карлеуша? Многу пари.

Колку заработува Карлеуша? Многу пари.

Јелена Карлеуша е една од најпопуларните пејачки на овие простори, на која дефинитивно никој не може да остане рамнодушен.

Во склад со тоа, таа и одлично заработува.

Цената на нејзиниот  настап се движи од 14.000 евра во Србија, додека во странство тој износ достигнува и до 25.000 евра. Доколку се земе во предвид дека Карлеуша месечно има барем пет настапи, тоа значи дека таа месечно заработува и до 100.000 евра.

Проблемот е во тоа што повеќето свои пари ги троши на гардероба и вложување во сценски настап.

Кога пејам во Белград, тоа обично е за кикирики – рекла таа, алудирајќи на тоа дека за настап во Белград зема помалку пари.