Актуелно,Мозаик 05.11.2018 12:05

„Lucky days” во НЕПТУН од 05-08 ноември – Најголеми попусти на целиот асортиман!

„Lucky days” во НЕПТУН од 05-08 ноември – Најголеми попусти на целиот асортиман!

„Lucky days” во НЕПТУН од 05-08 ноември со најголеми попусти на целиот асортиман и шопинг до 48 рати со happy кредит!

Искористете го oвој „Lucky days” и добијте:

-НАЈГОЛЕМИ ПОПУСТИ на целиот асортиман!

-Кеш бекод 5% при купување со кобрендираната НЛБ haPPy Master CARD картичка

– За секоја кумулативна купопродажба во вкупна вредност од  30.000 денари, добивате ваучер од 900 денари за идни купувања.

-Шопинг до 48 рати со haPPyинстанткредитот

-Шопинг до 24 рати со кредитни картички

НЕПТУН како најголем мало продажен ланец за бела техника и електроника во Македонија е препознатлив по овој концепт на продажба, каде на своите купувачи им нуди исклучителна можност да набават производи од целокупниот продажен асортиман по промотивни цени со големи попусти и можност да плаќаат до 48 рати.

Сега е вистинско време за шопинг! Акцијата е активна на сите производи од сите категории. Разгледајтегиодличнитепонудиза: машинизаперењеалишта, фрижидери, плотни, фурни, климауреди, телевизори, компјутери, мобилнителефони, малиапаратизадомаќинство, апаратизанега и убавина, прочистувачи на воздух и останати апрати за квалитет на воздух.

Секој купувач ќе може да најде нешто соодветно и поволно за себе и за својот дом. Посетете ги продавниците на НЕПТУН ширум Македонија и уверете се самите. Побрзајте, акцијата трае само 4 дена!

Мало продажната мрежа на Нептун, 20 години е присутна на македонскиот пазар и вомоментов е застапена со 25 продажни меставо 21 град во Македонија.

За да ги погледнете деталите околу акцијата и летокот за„Lucky days”кликнете на линкот: https://www.neptun.mk