Актуелно,Мозаик 14.03.2019 12:19

„Lucky days” во НЕПТУН од 14-18 март– Најголеми попусти на целиот асортиман!

„Lucky days” во НЕПТУН од 14-18 март– Најголеми попусти на целиот асортиман!

Нептун е најголемата малопродажна и дистрибутивна мрежа во Македонија на производи од бела техника, апарати за домаќинство, телевизори, компјутери, лаптопи, телефони, производи за нега и убавина, апарати за ладење и греење.

Нептун 20 години е присутна на македонскиот пазар и е застапена со 25 продажни салони во 21 град во Македонија.

Со брендови во своето портфолио како Беко, LG, Samsung, Sony, Apple, Philips, Bosch, Asus, Huawei, Hitachi, Fuego и многу други, Нептун долго време е апсолутен лидер на пазарот во државава.

Компанијата е дел од бизнис кој постојано се менува каде секојдневно има некој технолошки новитет или некој понапреден модел. Сето тоа се причини поради кои Компанијата постојано го следи наметнатото брзо темпо и е во чекор со потребите на клиентите да ги имаат најновите парчиња технологија во исто време со европските пазари.

Дополнително, за најдобро можно купувачко искуство, Нептун нуди и широка палета на услуги на своите клиенти како лојална програма, инстант кредити, дополнителни гаранции, разни типови на достава, онлајн продажба и најновиот продукт кобрендирана кредитна и кешбек happy картичка. Со ова, потрошувачите во Нептун добиваат најдобро можно купувачко искуство преку одбрана селекција на производи со докажан квалитет и услуги кои што креираат дополнителна вредност.

Во периодот од 14-18 март во Нептун има голема акција „Lucky days” со најголеми попусти на целиот асортиман и шопинг до 48 рати со happy кредитот!

Овој „Lucky days” Нептун на потрошувачите им овозможува:

– НАЈГОЛЕМИ ПОПУСТИ на целиот асортиман

– Шопинг до 48 рати со haPPy инстант кредитот

– Кешбек од 2,4% при купување со кобрендираната haPPy MasterCARD

– За секоја кумулативна купопродажба во вкупна вредност од 30.000 денари се добива ваучер од 900

денари за идни купувања.

Целокупната понуда за “Lucky Days”, може да се разгледа на https://www.neptun.mk/