Мозаик 07.06.2018 09:47

Луксузниот стан на Џон Леџенд во кој сите сакаат да ѕирнат

Луксузниот стан на Џон Леџенд во кој сите сакаат да ѕирнат

Џон Леџенд, познатиот поп пејач,  е актуелен низ светските медиуми заради неговиот луксузен стан. Ви пренесуваме дел од фотрафиите објавени низ светските медиуми.