Мозаик 23.08.2018 15:15

Меланија во патики кои чинат помалку од 6000 денари – може и вие да имате исти (Фото)

Меланија во патики кои чинат помалку од 6000 денари – може и вие да имате исти (Фото)

Првата дама на Америка со овој гест покажа дека и „евтините“ парчиња на неа изгледаат феноменално.

Таа во Вашингтон слета во лежерна комбинација во која доминираше смарагднозелената ролка.

Целокупното издание го запечатила со бели патики, за кои често се одлучува кога ќе ѝ досади движењето во омилените вртоглаво високи чевли.

Можеби токму вие имате слични ако не и исти вакви патики.

Првата дама на Америка со овој гест покажа дека и „евтините“ парчиња на неа изгледаат феноменално.

Таа во Вашингтон слета во лежерна комбинација во која доминираше смарагднозелената ролка.

Целокупното издание го запечатила со бели патики, за кои често се одлучува кога ќе ѝ досади движењето во омилените вртоглаво високи чевли.

Можеби токму вие имате слични ако не и исти вакви патики.