Актуелно 01.02.2019 13:18

Мицкоски на средба со граѓани во Љубанци (ФОТО)

Мицкоски на средба со граѓани во Љубанци (ФОТО)

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вчера имаше средба со граѓани во манастирот „Свети Јован“ во селото Љубанци.