Актуелно 03.11.2018 12:49

Мицкоски на средба со Унија на жени: Жените се еден од цврстите и носечки темели на нашата организација

Мицкоски на средба со Унија на жени: Жените се еден од цврстите и носечки темели на нашата организација

Жените се еден од цврстите и носечки темели на нашата организација. Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ е симболот на непокорот, цврстината и решителноста, напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на својот Твитер профил.

-Жените се еден од цврстите и носечки темели на нашата организација. Унијата на жени на @VMRO_DPMNE е симболот на непокорот, цврстината и решителноста. Секој ден се посилни, порешителни, низ сите падови, и подеми, за кој друг ако не за Македонија.

#МакедонијоНапред

Христијан Мицкоски@MickoskiHM

Жените се еден од цврстите и носечки темели на нашата организација. Унијата на жени на @VMRO_DPMNE е симболот на непокорот, цврстината и решителноста. Секој ден се посилни, порешителни, низ сите падови, и подеми, за кој друг ако не за Македонија.