Актуелно 23.10.2018 23:35

Мицкоски на Твитер: Ќе ги разочарам злонамерните и оние кои намерно шират невистини- јас останувам да ја говорам вистината

Мицкоски на Твитер: Ќе ги разочарам злонамерните и оние кои намерно шират невистини- јас останувам да ја говорам вистината