Актуелно 20.02.2019 20:50

Мицкоски во 20:30 часот ќе се обрати на прес-конференција

Мицкоски во 20:30 часот ќе се обрати на прес-конференција

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва ќе има обраќање до јавноста.

Неговата изјава е најавена за во 20:30 часот.

КУРИР обраќањето ќе го пренесува во живо на својата Фејсбук страна.