Актуелно 31.01.2019 13:47

Мицкоски во Виниче по повод Св. Атанасиј

Мицкоски во Виниче по повод Св. Атанасиј

По повод Св. Атанасиј, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вчеравечер присуствуваше во населеното место Виниче, каде што традиционално се чествува овој празник.