Актуелно 05.03.2019 19:27

Милчин: Наместо да ја намалат владината администрација Заев и партнерите ја претвораат во тумор кој ќе ја изеде однатре државата

Милчин: Наместо да ја намалат владината администрација Заев и партнерите ја претвораат во тумор кој ќе ја изеде однатре државата

Некогашниот прв човек на соросовата фондација во земјава, Владимир Милчин, како и отворениот поддржувач на политиките на Зоран Заев и СДСМ на својот Фејсбук профил објави статус во кој директно удира по владата предводена од Зоран Заев.

-Наместо да ја намалат владината администрација Заев и партнерите ја претвораат во тумор кој ќе ја изеде однатре државата. Ни Шведска не си го дозволува тоа. Администрацијата се умножува, населението се проретчува, напиша Милчин во својот Фејсбук пост.