Мозаик 13.04.2018 01:47

Нивната љубов е најсилна: Астролошка комбинација која е нераскинлива

Нивната љубов е најсилна: Астролошка комбинација која е нераскинлива

На некои парови ѕвездите им предвидуваат дека засекогаш ќе бидат во љубов. За оваа астролошка комбинација велат дека е нераскинлива. Очекувано или не, во прашање се Вага и Лав.

Тие двајца се најинтересна комбинација во хороскопот, а посебно е добро кога жената е Вага, а мажот Лав.

Уште при самото запознавање меѓу нив може да се роди обострана симпатија и силна љубовна- сексапилна привлечност бидејќи Лавот е навикнат на комплименти и на љубезност додека Вагата е по љубезност, во однос на другите хороскопски знаци. Овој пар едноставно дава едно на друго тоа што е потребно и тука нема дилема дека среќата е загарантирана.

Се случуваат мали отстапки, но ова е правило е речиси без исклучок.

Меѓутоа, и Вагата ја наметнува својата силна личност и нема да изневери.

Двајцата знаат да бидат многу нежни, а во друштво даваат внимание како на останатите така и на другите.

Нивниот живот понекогаш може да биде навистина гламурозен, а кога двајцата уживаат нема конфликти. Вагата нема секогаш да ја крие својата посесивност, но доминантниот Лав на такви ситници не обрнува внимание.

Најважно што е, двајцата се врвни комуникатори и тоа е тајна на нивната љубов – каков проблем да имаат тие двајца ќе го решат со разговор.