Актуелно 18.08.2018 13:54

Нормализиран сообраќајот на патот Радовиш – Струмица

Нормализиран сообраќајот на патот Радовиш – Струмица

Нормализиран е сообраќајот на патниот правец Радовиш – Струмица кај селото Воиславци кој беше блокиран од незадоволни земјоделци.

Тие со земјоделска механизација го блокираа овој патен правец неполн час и половина изразувајќи незадоволство од откупот на сливи. б